El 25 de setmbre de 2015, a l'ONU, 193 països van acordar per primera vegada en la història una sèrie d'objectius comuns relacionats amb tres àmbits: l'economia, la societat i el medi ambient. Són 17 objectius i 169 metes que tracten qüestions com ara la cura de la Terra i els mars, la qualitat de l'educació, la defensa de la igualtat o l'anhel de viure en un món on ningú passi fam.

Aquests objectius comuns ( ODS) demanen un compromís global per respondre a les emergències i problemes que hem de resoldre com a planeta.

Amb aquest projecte buscarem actuar en benefici de l'ODS 5 que anhela i reclama el principi d'igualtat de drets de dones i homes.

Com ho farem? Posant en pràctica habilitats com ara l'escolta, la suma, l'explica, el fes, el pensa de manera creativa i crítica, pren decisions, coopera...

El jovent esteu demostrant capacitat d'acció i heu posat en evidència la urgència que els governs i les entitats assumeixin responsabilitats. Són els i les protagonistes de les intervencions actuals per trobar les fòrmules per assolir els ODS.

Passem a l'acció!!

Bon projecte!